Vi tražite posao – mi tražimo stručnnjake.

Potrebni su nam full-time ili part-time saradnici u zavisnosti za šta ste usko specijalizovani

Blender Artist

Blender imaš u malom prstu po pitanju hard surface i organskog modelovanja. Potrebno je da imaš iskustvo za različite tipove animacija, UV mapiranja, animation nodes i proceduralnih shadera, particles sistema i simulacija. Ako si senior u 2.7 i junior u 2.8 generaciji dobrodošao u naš tim!

Blender Lighter

Za svaku scenu potreban je relevantno osvetljenje. Tvoj zadatak je da pripremiš adekvatan render multipass setup i uradiš sve intervencije u vezi shadinga, refleksije, refrakcije, artefakata, antialiasing i render noise problematike.

Rigger / Character Animator

Od skulptora ćeš dobiti karakter sa odličnom topologijom. Kada završiš sa IK rigovanjem vreme je da tvoj karakter izdominira na sceni. Možeš birati Blender ili Maya program.

After Effects Master

Kreativnost i unikatni mograph je prioritet među našim zahtevima. Poželjno je iskustvo u saradnji sa 3D animatorima i u radu na multipass compositing fazi produkcije. Dodatni plus je iskustvo sa 2D karacter animacijama.

Archviz Master

Ako imaš odličan portfolio fotorealističnih enterijera i eksterijera urađenih u Corona, Vray ili Cycles render mašini – dobrodošao si u naš tim. Dodatni plus je ako umeš da radiš walk-through setup u Unreal Engine ili u Unity.

Houdini Master

Realistične i organske simulacije i priprema eksporta za druge programe u produkciji. Često su nam potrebni unikatni particle sistemi i simulacija frakturisanja i fluida.

Concept Artist

Naš marketing menadžer će nam dati smernice od klijenta a ti ćeš nama dati idejno rešenje u obliku storyboarda, koncipirane scenografije, objekata i karaktera.

Sculptor

Naš jedini zahtev je da imaš znanje iz anatomije, talenat za oblik i izraz. Imaš slobodu u izboru programa za skulptovanje. Ideju će ti dati concept artist a ti ćeš svoj rad proslediti animatoru kada dobro uradiš topologiju, UV mapiranje i teksture.

Pošaljite svoj CV, portfolio i demo reel

Kontaktirajte nas