Vi tražite posao – mi tražimo stručne saradnike.

Trebaju nam freelanceri

Imate znanja iz oblasti audio i video produkcije? Stručni ste kao 3D animator i modelar; motion designer, concept artist ili skulptor?

blender artist

Najpotrebniji su nam 3D animatori, CGI generalisti, modelari, lighteri, composeri koji koriste blender 3D, Cycles i EEvEE render engine.

3D animator, CGI generalist

Poželjno je da imate široka znanja i dosta iskustva u 3D projektima u blender programu. Pod time se podrazumeva rad na projektima vizuelizacije proizvoda, arhitektonskih rešenja kao i kompleksnih motion graphics animacija za pta su potrebna znanja u raznim produkcijskim fazama: modelovanje, UV mapiranje tekstura, osvetljavanje, kadriranje, rigovanje, parametralno animiranje, konfiguracija materijala, itd.

Motion designer

Neophodno je da ste kreativni i da imate znanja u 2D animaciji u After Effectu kao da pripremate grafičke elemente i setupove u Photoshopu i Illustratoru. Poželjno je iskustvo u saradnji sa 3D animatorima i u radu na compositing projektima.

Arhitekta

Vi ste iskusni arhitekta koji ima znanja u oblasti arhitekturne vizuelizacije, u renderu enterijer i eksterijer rešenja?

Ako ste zainteresovani za saradnju – pošaljite nam svoj CV i portfolio i/ili demo reel u formi WeTransfer linka:

Kontaktirajte nas